TIETOSUOJASELOSTE

Laadittu 9.2.2020.

Meille on tärkeää, että asiointisi TinttaMari Tmi:n kanssa tuntuu sinusta yksilölliseltä ja turvalliselta.

Tästä johtuen päivitimme tietosuojapolitiikkamme EU:n uuden henkilötietoja koskevan tietosuoja-asetuksen GDPR:n (General Data Protection Regulation) mukaisesti.

Lisäksi me pyrimme entistä suurempaan avoimuuteen ja kerromme, millaisia mahollisuuksia sinulla on valvoa ja tarkistaa henkilötietojasi.

TinttaMari Tmi Tietosuojaseloste

Huolehdimme yksityisyydestäsi.

Tinttamari:n kävijöiden ja asiakkaiden luottamus on arvokasta meille, ja sen vuoksi noudatamme tätä Tietosuojaselostetta, joka on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukainen. Tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten Tinttamari kerää ja käyttää henkilötietojasi. Selosteessa kuvataan myös sinun oikeutesi suhteessa meihin yrityksenä, sekä miten voit käyttää oikeuksiasi. Voit ottaa yhteyttä suoraan meihin, jos sinulla on kysymyksiä liittyen Tinttamari Tmi:n yksityisyydensuoja- tai tietosuojakäytäntöihin. On tärkeää, että tutustut Tietosuojaselosteeseen ja ymmärrät sen sisällön, ja miten voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn.

Tätä Tietosuojaselostetta sovelletaan henkilötietoihin, jotka on kerätty Tinttamarin verkkokaupan kautta.

Rekisterinpitäjä:

Tinttamari Tmi

Kauppilantie 1, 90850 Martinniemi

Y-tunnus: 3099962-8

Yhteyshenkilö: Mervi Paakkonen

puh: 0449853280

Tinttamari Tmi Verkkokaupan asiakasrekisteri

MITÄ TIETOJA ME SINUSTA OIKEIN KERÄTÄÄN?

  • Kun ostat jotakin meijän verkkokaupasta, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten asiakasnumerosi, asiointi- ja käyttötietosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kun surffailet verkkokaupassamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamiseen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen ja internetselaimen nimen.
  • Sähköpostimarkkinointi (mikäli verkkokauppamme sitä soveltaa): Mikäli Sinä annat meille suostumuksesi, saatamme lähettää sulle sähköposteja, koskien verkkokaupassamme tapahtuvia muutoksia, kuulumisia uusista tuotteista tai sivustoon liittyvistä päivityksistä. :)
  • Voit halutessasi koska vain - milloin tahansa, poistua postituslistaltamme ottamalla yhteyttä tämän tietosuojalausekkeen ylläpitäjään kirjallisesti.
  • Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme “cookieita” eli evästeitä. Ne parantavat asiointikokemustasi verkkokaupassamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojalausekkeessa.
  • Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

MITEN ME SAAMME SINULTA LUVAN KERÄTÄ TIETOJASI?

  • Kun Sinä annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi rekisteriimme. 
  • Keräämme henkilötietoja siis sinulta itseltäsi 
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme tottakai sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja.

ENTÄ TÄMÄ - ONKO TIETONI TURVASSA JA KAUANKO NIITÄ SÄILYTETÄÄN?

  • Rekisteriimme sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt henkilöt, he joilla on siihen valtuudet. Ei siis ihan kuka tahansa.
  • Tietoja vastaanottavat: yrityksemme, maksunvälittäjät, kuljetusyritykset ja yritys, joka ylläpitää sivujamme.
  • Tutustu myös Mycashflow-verkkokauppa-alustan rekisteriselosteeseen (https://www.mycashflow.fi/reki...).
  • Pulse247 Oy:llä on pääsy rekisterinpitäjän verkkokaupan tietokantaan ongelmatilanteiden ratkaisemiseksi.
  • Tietoja säilytetään vain tarvittava aika. Lisäksi joitakin tietoja säilytetään kauemmin lain asettamien velvollisuuksien, kuten kirjanpidon ja kuluttajakaupan vastuiden osoittamiseksi.

VOINKO TARKASTAA TIETONI TAI KIELTÄÄ NIIDEN KÄYTÖN?

  • Voit milloin tahansa tarkastella ja hallinnoida sekä korjata omia tietojasi asiakastilin kautta.
  • Sen jälkeen kun oot jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan uutiskirjeemme, voit aina muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin info.tinttamari@gmail.com 
  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin mikäli laki vaatii, tai mikäli sinä loukkaat verkkokauppamme tietosuojalauseketta.

ONKO MUN TIEDOT TURVASSA TEILLÄ?

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.

MITÄ NE "KUUKIISSIT" eli EVÄSTEET SITTEN OVAT?

  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, kirjaimista ja numeroista koostuvia tekstitiedostoja joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.
    • Istuntokohtainen eväste on väliaikainen eväste, joka vanhenee, kun suljet selaimesi tai laitteesi
    • Pysyvä eväste on eväste, joka säilyy tietokoneellasi siihen asti, kunnes poistat sen tai se vanhenee
  • Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.
  • Käytämme evästeistä saamiamme tietoja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen.

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT JA LINKIT

  • Tietojasi voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla.
  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.
  • Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.
  • Huomaathan, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.
  • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

MUUTOKSET TIETOSUOJALAUSEKKEESEEMME

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

KYSYMYKSET JA PALAUTE

  • Jos tahdot: päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, mitä verkkokauppamme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse info.tinttamari@gmail.com tai postitse

Tinttamari Tmi

Kauppilantie 1

90850 Martinniemi

0449853280

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 20.02.2020 alkaen.

Päivitetty 16.4.2020


TINTTAMARI TMI (y-tunnus 3099962-8) myy tuotteita täysi-ikäisille.

Hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinta- ja toimituskulujen muutoksiin.


TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme.


MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Lisää maksamisesta Tästä.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Käytössäsi on yleisimmät verkkopankkimaksut, pankki- ja luottokortit, Collector lasku ja osamaksu sekä mobiilimaksaminen. 


TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos et löydä tilausvahvistusta, tarkasta ihan ekana roskapostikansiosi. 

Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme info.tinttamari@gmail.com. Asioidessasi meijän kanssa - pijä aina mahollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. 

Tarkasta AINA, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalvelumme vastaa sähköposteihin maanantaista perjantaihin klo 10-15 välisenä aikana.


TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuu ostoskorin sisällöstä ja tilauksesi yhteispainosta.

Huomaathan Ettei toimituskulu ole ainoastaan Logistiikasta aiheutuva kustannus.

Pidätämme oikeuden lähettää pienikokoiset (yksittäiset kaavat) lähetykset myös päiväpostin mukana suoraan sinulle postilaatikkoon tai -luukkuun sekä vaihtaa valittua pakettikokoa pienemmäksi.

Ladattavat PDF-kaavat 0€

toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen heti onnistuneen maksusuorituksen jälkeen. Huomaa että pdf-kaavojen latauskertoja on rajoitettu (3krt) ja ne kuluvat jokaisesta linkin klikkauksesta. Joten avaathan linkin kerran ja lataat sen koneellesi talteen jotta voit käyttää sitä myöhemminkin. Emme lähetä sinulle uutta pakettia sähköpostiin vaikka pyytäisit kauniisti.

Asiakas on itse vastuussa antamansa sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron oikeellisuudesta.

HUOMIOITHAN SUOMESSA VALLITSEVAN TILANTEEN - LÄHETYSTEN SAAPUMINEN VOI VIIVÄSTYÄ!

Kirje 4,00 €

Tätä et voi seurata. Toimitusaika parista päivästä - kahteen viikkoon. (2-14vrk) Toimitus päiväpostin mukana.
Lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä sulle postilaatikkoon / -lokeroon. 

Pikkupaketti 5,60 € 

Toimitus päiväpostin mukana suoraan sinulle postilaatikkoon/-luukkuun. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä.

Postipaketti ja Smart post 7,50 €

Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä.

Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteissä 7 vrk, jonka jälkeen ne palautuvat meille takaisin.

Matkahuolto XXS-paketti 5,20 €

Paketti kuljetetaan valitsemaasi nouto- tai pakettipisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa. Voit seurata lähetystäsi lähetystunnuksella. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Matkahuolto Lähellä-paketti 6,90 €

Paketti kuljetetaan valitsemaasi nouto- tai pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Voit seurata lähetystäsi lähetystunnuksella. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Matkahuollon Lähellä- ja XXS-pakettien noutopaikkoina toimivat Matkahuoltojen / Matkahuolto-asiamiehen sekä matkahuollon automaattien lisäksi K-marketit ja R-kioskit.

Eurooppa

Toimitamme lähetyksen sinulle myös Euroopan alueelle ja muualle maailmalle.

We ship Worldwide. Please contact us info.tinttamari@gmail.com if you want your order outside Europe.

SAATAVILLA MYÖS POSTIN KOTIINKULJETUS 14€ JA MATKAHUOLLON KOTIPAKETTI 14€

Postikuluttomuusraja koskien Suomeen lähetettäviä pakettitilauksia 100 €, ei koske Postin kotiinkuljetusta ja Matkahuollon kotipakettia.

Ooppa tarkkana toimituskulujen kanssa, me emme voi teknisistä syistä johtuen palauttaa liikaa maksettuja toimituskuluja sinulle vaikka haluaisit vaihtaa toimitustapaa. Emme myöskään palauta toimituskulua joka on valittu virheellisesti pdf-kaavoille.

Lisätietoja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/ sekä http://matkahuolto.fi

Nouto Sovitusti

Voit myös hakia tilauksesi sovitusti Martinniemestä. Olemme pääsääntöisesti paikalla arkisin 10-15 välillä, mutta MUISTA SOPIA tilauksesi noudosta hyvissä ajoin etukäteen jotta tiijetään olla varmasti paikalla. Voit laittaa meille viestiä Facebookin tai Instan kautta. Tai tekstaria numeroon 044 9853280

Tilausten yhdistäminen

Voijaan yhistää saman henkilön usiampia tilauksia, mikäli asiakas ei oo saanu "tilauksesi on käsitelty" -ilmoitusta.

Lisätilauksen yhteyvesä sun pittää kirjottaa lisätietokenttään aiemman tilauksen/tilausten numerot ja valita toimitustavaksi yhistetään aiempaan tilaukseen. Emme voi valitettavasti yhdistää eri henkilöiden tilauksia. 

Tilauksesi toimitetaan tällöin samoilla toimituskuluilla. Kahteen kertaan maksettuja postikuluja emme hyvitä jälkikäteen!

Mikäli haluat yhdistää useita eri tilauksia yhteen pakettiin, vähintään yhdessä tilauksessa pittää olla valittuna sellanen toimitustapa, jolla kaikki yhdistettävät tilaukset tulevat varmasti perille TAI ensimmäisen tilauksen toimituskuluttomuus pitää ylittyä. 


TILAUKSESI KÄSITTELY- JA TOIMITUSAIKA

Pyrimme olemaan nopiana. Pääsääntösesti tilaukset lähtee meiltä kuljetukseen 1-5 arkivuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta, ellei toisin mainita. Ennakkoon tilattavien kankaiden yhteydessä on maininta kankaan saapumisarviosta, varaudu kuitenkin viivästyksiin tuotannossa. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen muutoksiin erilaisten kampanjoiden aikana (esim. ALET, Kässämessut, Black Friday).

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Lähetyksesi saattaa myös viivästyä ylitsepääsemättömästä esteestä, kuten vakavasta sairaustapauksesta. Tiedotamme Facebook-sivuillamme poikkeavista toimitusajoista.

Emme vastaa valitsemasi kuljetusyhtiön kuljetuksien nopeudesta.


KAAVOJEN YKSITYISKÄYTTÖ

Tinttamarin kaavat ovat vain YKSITYISKÄYTTÖÖN! Kaavan jakaminen kolmansille osapuolille ehdottomasti kielletty. 

Koskee myös pdf-kaavojen .zip-paketteja. Ladattavia pdf-kaavoja ei saa myyä etteenpäin, .zip paketteina tai itse tulostettuina paketteina.

Näitä ei saa lainata, ei piirtää kellekkään maksua vastaan pyyettäessä, ei kuvata (kaavaa tai ohojetta), ei jaella somessa eikä paikallislehessä.

Kaavan käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin ilman lisenssiä on EHDOTTOMASTI kielletty - Jos haluat ommella Tinttamarin malleilla myyntiin, tarvitset siihen lisenssin. 

Ole tällöin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info.tinttamari@gmail.com.

Lisenssi on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisenssi ei sisällä kaavaa. Ja kaavan tekijänoikeudet omistaa Yksin Tinttamari Tmi. 

Jokainen lisenssi on kaavakohtainen. Lisenssi on Digitaalinen eikä sillä ole palautusoikeutta. 


VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Valmiilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske tilauksesta valmistettuja tuotteita, määrämittaan leikattuja kankaita tai pala- / alekankaita.

Tarkistathan tilaamasi kankaan kunnon ennen esipesua ja kankaan leikkaamista.

Jokainen tilauksesta valmistettu vaate on uniikki - juuri sinua varten valmistettu yksittäinen kappale, eikä palautusoikeutta tällöin ole. 

Palautukset ja vaihdot tapahtuvat asiakkaan omalla kustannuksella käyttäen Matkahuoltoa tai Postin SmartPost- tai pakettilähetystä.

Jokainen vaihto-/palautustapaus käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Tilaamalla digitaalisen tuotteen, Sinä asiakkaana suostut siihen, että digitaalinen sisältö on ladattavissa maksusuorituksen jälkeen tulevasta sähköpostiviestistä. Eikä sillä ole palautusoikeutta.

Palautusta tehdessäsi, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme: info.tinttamari@gmail.com ja kerromme sinulle palautusohjeet. 

Tuotteen noutamatta jättäminen ei ole palauttamista.

Mikäli palautusilmoitusta ei tehdä, vähennetään maksun palautuksesta 15 euroa käsittely- sekä toimituskuluja, sekä mahdolliset laskutuskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi. 

Ota aina ensin meihin yhteyttä kaikenlaisissa reklamaatiotapauksissa.

Asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo 10-15 sähköposteihin sekä Facebook-viesteihin. Reklamaatiot käsittelemme vain sähköpostin välityksellä. 

Laitathan siis mahdollisen reklamaation kuvien kera ystävällisesti sähköpostiin. 

Jos peruutatte kaupan, palautamme teille teiltä saamamme suoritukset.

1.3.2020 alkaen peruutetuista kaupoista veloitetaan postimaksun hinta, jota ei palauteta asiakkaalle.


NOUTAMATON PAKETTI

  • Noutamatta/lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus.
  • Noutamatta/lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 15€ maksun.
  • Mikäli paketti palautuu takaisin meille, veloitamme uudelleenlähetyksestä uudet lähetyskulut (7 €) sekä palautuksesta aiheutuneet kulut (15 €).

HOX HOX! Tilauksesi (paketti) tulee perille pääsääntöisesti muutamassa päivässä. Saat lähetyksestä toimitusvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksessa on paketin seurantakoodi (ellet tilannut kirjettä). Seuraa pakettisi toimitusta ja ilmoita meille, jos huomaat ettäse on jumissa jossaki. 

JOS et ole saanut toimitusvahvistusta, tarkista ekana roskapostiloova ja ota vasta sen jälkeen meihin yhteyttä. Voimme lähettää toimitusvahvistuksen tarvittaessa uudelleen. 

Mikäli tilauksesi palautuu noutamattomana meille takaisin sen vuoksi, että antamasi yhteystiedot ovat väärin, käsittelemme palautuksen samoin kuin noutamattoman paketin. 


ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti meille sähköpostilla info.tinttamari@gmail.com. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.


MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Tinttamari Tmi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.